Saga Mission – digitale Escape games


Vårt Saga Mission konsept byr på spenning og utfordringer for kreative problemløsere. Vi har to banebrytende spill hvor dere skal løse et oppdrag der menneskeheten er truet.

Spillene bygger på Escape-room konseptet, men istedenfor å bli låst inne skal dere løse oppgaver og gåter i naturen.

Oppdragene er laget med moderne AR– og GPS teknologi og oppdraget løses ved hjelp av en iPad og en koffert full av spennende hjelpemidler.  

Varighet: Det går fort 2,5 – 3,5 timer for å gjennomføre et oppdrag, inklusiv introduksjon. For å være sikker på å få spilt bør du derfor bestille tidspunkt på forhånd.

Priser fra kr. 299 per person.Operation Mindfall

En ondsinnet organisasjon har utviklet et virus for mind control for å ta over kontrollen over befolkningens vilje. Dere blir engasjert som hemmelige agenter for W.I.S.E, en uavhengig internasjonal etteretningsorganisasjon, for å forsøke å stoppe dem. Men dere har bare 2,5 time på dere…

Escape game Sjodalen Hyttetun Saga Fjelltun

Outdoor Escape room Sjodalen Hyttetun Saga Fjelltun

Magic Portal

Det har alltid fantes magiske portaler som skiller vår verden fra et parallelt univers med skumle skapninger. Men nå har en forbannelse fått en av vokterne av portalen til å falle i dyp søvn, og vår verden trues av å bli oversvømt av monstre og alskens uhyggeligheter. Klarer dere å løse gåtene og samle nok krystaller til å forsegle portalen på nytt?