Sjodalen Hyttetun Camping Jotunheimen Saga Fjelltun villmarkscamping drop-in camping telt bobil caravan campingvogn

Camping

Vi har to områder for camping på tunet. Det ene befinner seg oppe ved Servicebygningen, mens det andre ligger nede på vangen, ved kanten av skogbrynet. Her har vi 30 strømuttak med 16 A sikringer. Det er drikkevannskraner begge steder.

Se deg gjerne omkring på området før du bestemmer deg, men henvend deg i resepsjonen før du parkerer eller setter opp telt, med mindre du har avtalt noe annet med oss.

resepsjon

Før du sjekker inn må du registrere deg i resepsjonen. Dersom resepsjonen er stengt ringer du oss på et av numrene som står på døren, så avtaler vi innsjekk. Noen ganger foregår innsjekk i Gammen, det vil i så fall være opplyst om på døren.

I resepsjonen er det også mulig å få kjøpt enkle ting som campingartikler, fiskeutstyr, suvenirer, is, brus og andre kioskvarer. Om du bestiller dagen i forveien, kan du få nystekt brød til frokost.

Servicebygget

Her finner du felleskjøkken, toaletter og dusjer. Polletter til dusjene kan kjøpes i resepsjonen. En pollett gir 5 minutter med varmt vann. Her finnes også bøker du kan låne, samt leker til barna. Husk å levere tilbake før du reiser.

tømming av toalett

Det er et eget rom for tømming av toalett på utsiden av servicebyyget mot øvre campingområde.

NB – ikke bruk vannkranen på utsiden av bygget til å skylle toalettet – bruk kranen på innsiden av tømmerommet.

Tømming av gråvann

Det er tømmestasjon for gråvann fra bobil og caravan langs veien mot nedre campingområde. Ta kontakt med resepsjonen om du ikke finner det.

Utleie

Vi leier ut soveposer og liggeunderlag dersom du skulle ha glemt dette. Til soveposene kreves lakenpose, og dette må du ha med selv (vi har bare et par stykker av disse til utleie).

Fasiliteter på området

Sjodalen Hyttetun har noe for «alle»:

  • Sagaskogen – eventyrskog for store og små.
  • Sagatrimmen – hinderløype/treningsområde
  • Trampoline
  • Bålpanner og gapahuk – ved kjøpes i resepsjonen
  • Gammen Pub
  • Fiske
  • Internett som dekker hele området
  • Servicebygg med dusj, toalett og kjøkken.
  • Felles hundegård hvor hunden kan løpe fritt
Sagatrimmen hinderløype Sagaskogen Saga Fjelltun Sjodalen Hyttetun Jotunheimen
Frokost frokostkurv Saga Fjelltun Sjodalen Hyttetun

Frokostkurv på døren – eller teltduken?


Sulten, men ikke helt våken enda? Få en deilig frokostkurv levert på døren – eller teltduken, til ønsket tidspunkt. Bestill ved booking eller senest kvelden før.

Sagafjøl Ost spekepølse Saga Fjelltun Sjodalen Hyttetun

Lokal mat og drikke

Det er også mulig å bestille annen mat og drikke, for eksempel Sagafjøl med lokale oster og spekepølser av rein, elg og hjort. Dette kan kombineres med en vinpakke, eller kanskje du bare vil ha en flaske med sprudlende innhold ved ankomst. Alt kan avtales på forhånd.