Hvem er vi?

Det var en gang to bergensere som ville reise til seters for å kunne livnære seg fra noe nytt. Plutselig dukket Sjodalen Hyttetun opp, der fant de seteren sin og flyttet til fjells. Finansjobber ble byttet ut med å drive hyttetun, og arbeidet begynte med å tenke litt nytt, bevare det gamle og ikke minst nyte naturens og Sjodalens stillhet.

Flere innflyttere fikk vi også med oss, så nå er vi fire i teamet som jobber hele året. Vi er Torill, Erik, Andreas og Trine. Alle har nå flyttet til Gudbrandsdalen. Sammen har vi god kompetanse på økonomi, kreativitet, mat, turer i området i og rundt Jotunheimen og blikket for å skape det spesielle.

VÅGå Leve er et ordtak som blir brukt her oppe og vi forstår nå godt hvorfor. Det å bo og/eller jobbe i Vågå gjør noe med deg. Tørre å gjøre noe nytt og gripe mulighetene som kommer, det gjør deg sterkere og mindre stresset mener nå vi.

Men først og fremst er vi her for dere; ditt selskap, din vennegjeng, din familie eller med andre ord DEG!

Velkommen til fjells fra oss i Team Sjodalen

Torill, Erik, Andreas og Trine.

Hva kan vi tilby?
⇒ UNIKe opplevelser

U Utdanning, foredrag, kurs og teambuilding.
N Nåtidens mat med bruk av naturens råvarer.
I Innlosjering i Villmarkshytter, Eventyrhytter eller camping.
K Kunnskap fra aktiviteter gir mestring

Prosessene med å tenke litt annerledes har skapt nye aktiviteter, nye måter å tenke camping på og ikke minst skape de eventyrlige opplevelsene. Vi tar imot innspill fra gjester, lytter og går litt tilbake i tid, dette tror vi de fleste som besøker oss merker. Eventyr og Sagn var noe vi ville få frem fra glemselen og fra denne tanken ble Sagaskogen, vårt gratiskonsept, skapt.

Vil du jobbe hos oss?

Sommersesongen må vi ha ekstra bemanning, her blir det utlyst stillinger ved behov. Så hvis du vil prøve deg her oppe en sommer, så ta kontakt eller send oss en CV.

Foto: @dvphoto.dk