Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://sjodalenhyttetun.no.

Vi er ansvarlig for alle data på dette nettstedet.

Vi kan kontaktes på e-post: post@sjodalenhyttetun.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når du bestiller et opphold hos oss – enten det er gjennom vår kontaktside, Booking.com eller andre nettsteder som er knyttet opp via dette, eller på telefon – lagrer vi ditt navn, det telefonnummer du oppgir og din epostadresse i vårt interne bookingsystem. I tillegg lagres eposten vi har mottatt fra deg. Dette er nødvendig for at vi skal kunne holde oversikt over hvem som har bestilt opphold hos oss, samt for betalingsformål.

I tillegg til opplysningene over lagres også IP-adressen og tid/dato når du benytter kontaktskjema på vår «Kontakt oss» side. Dette er nødvendig for at vi skal kunne kontrollere at det sendes epost fra kontaktskjemaet.

Vi bruker også en tjeneste fra Google for å unngå spam i gjennom kontaktskjemaet (reCAPTCHA). Personvernvilkårene knyttet til denne er synlig i nederste høyre hjørnet.

Skal betaling gjøres via faktura, vil også ditt navn og epostadresse lagres i vårt regnskapssystem. I noen tilfeller trenger vi da også din adresse for å kunne sende deg fakturaen.

Kommentarer

Dersom vi har åpnet for kommentarer på noen av sidene eller innleggene våre vil det når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler eller cookies er små filer som blir lagret på enheten din når du besøker nettsiden vår. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men du kan hindre at informasjonskapsler lagres ved å endre innstillingene i nettleseren din. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.

Vi bruker Google Analytics og Google Search Engine for å analysere bruken av nettsidene våre for å få verdifull informasjon om bruken av nettstedet slik at vi kan videreutvikle dette. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, hvilke sider de ser på, hvilke tidspunkt sidene er mest besøkt, for å nevne noe.

Vi bruker kapslene _ga, _gat og _gid for dette formålet. I tillegg bruker Google Analytics en rekke coockies for dette formålet. Disse vil være underlagt Google Analytics retningslinjer for personvern.

Nettstedet vårt er utviklet i WordPress. WordPress samler ikke inn personopplysninger, og samler bare inn opplysningene som vises på brukerens profilvisning om brukere som har en konto.

Hvis vi har åpnet for å legge inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted når du logger inn. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Analyse

I tillegg til Google Analytics som nevnt over, er nettstedet integrert med Facebook, Instagram og Google Maps, og således kan informasjonskapsler som er benyttet der også bli aktive herdersom du benytter denne integrasjonen. Disse vil være underlagt de ovennevntes retningslinjer for personvern.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Som standard deler ikke WordPress noen personopplysninger med andre. Vi deler ikke opplysninger med andre enn de som er omtalt i dette dokumentet; Google, Facebook, Instagram og Booking.com.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi beholder kontaktskjema-oppføringer i inntil 2 år, analysedata i henhold til Google Analytics regler, epost med bestillinger i inntil 2 år med mindre informasjonen er nødvendig i regnskapsmessig sammenheng og da i ti år, og kunders kjøpsinformasjon i ti år.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom vi har åpnet for denne muligheten), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

I henhold til lov kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre innsamlede personopplysninger vil kun være tilgjengelig for våre ansatte som arbeider med reservasjoner og regnskap/fakturering. Systemtilgang er beskyttet av passord.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar informasjon om reservasjoner du har gjort hos oss gjennom Booking.com. Fra denne informasjonen lagrer vi kun ditt navn i vårt eget bookingsystem.