Gode snøforhold i Sjodalen

Rando Rendonee gode snøforhold Sjodalen hyttetun Saga Fjelltun Sjugurdsjøpiggen Jotunheimen

Sjodalen byr i år på sjeldent gode snøforhold, både i fjellet og i dalen. Vi har sammenhengende preparerte løyper fra Grov / Lemonsjøen til Gjendesheim.

I vår del av Sjodalen har vi ca 50 km preparerte løyper. Sjugurdsjøen er preparert opp til vannet, men her kan man fortsette inn i evigheten om man vil, enten i uberørt snø eller langs hundekjøringsløypen. De to sløyfene over Hindsæterkampen er også verdt et besøk. Og er det mye vind er skogsløypene i dalbunnen gode alternativer.

For rando interesserte er det strålende forhold på Sjugurdsjøpiggen. Denne litt ukjente rando-perlen bestiges i løpet av bare et par timer fra tunet her hos oss, og så har du 800 herlige høydemeter ned igjen. Det er ikke så ofte at snøforholdene på piggen er egnet for kjøring, men i år er det altså flotte forhold.

Her ved Sjodalen Hyttetun og Camping har vi i tillegg 50 km med hundekjøringsløyper som kan benyttes av alle når ikke vi har organiserte turer. Ta kontakt med oss dersom du har lyst til å prøve dem. Det koster ingenting.

Gode snøforhold på Sjugurdsjøpiggen